Survivor'a dair özel paylaşımlar

En çok ilgi çeken Survivor'a ait fotoğraflar, analizler, espiriler, müzikler, videolar, komik anlar... Her gün takip edin, bu keyfi kaçırmayın!

3 Nisan 2012 Salı

ALMEDA ve MERVE'nin Kötü Yüzleri SİBEL'in Elenmesiyle Ortaya Çıktı, ANIL'ın ise saflığı...

acunn.com günlüğünü izleyelim önce

Sibel'i kaybeden kızların intikam şekli çok ilginçtir ki ünlüde olsalar şaka karışık ve tamda kadınlara özgü bir şekilde oldu...Sibel'in gitmesiyle Merve ve Almeda'nın kötü özellikleri tamamen ortaya çıktı, muhtemelenSibel'i kendilerine kalkan olarak görüyorlardı ve o gidince kendilerini savunmasız görüp ikisi de elenmeyen Anıl'a karşı canavarlaştılar birden... Görende şaka yapıyorlar zannediyor olabilir ama durum farklı... Bu hareketler tipik bir kadın tarzı intikam şeklidir aslında. Bilen bilir kadınlar kendi kafalarına göre olur olmadık her şeyde, burada da netçe görüldüğü gibi son derece haksız olarak kafalarında kurarak intikam hesabı yaparlar(Kimbilir belkide bu mantıksız davranışlarında dolayı kadına "yarım akıllı" denmiş?.) Merve ve Almeda Anıl'a da bunu yaptılar ve Almeda adeta Anıl'ı durduk yerde şaka kılıfı altında dövdü. Tuhaf işte erkek yapınca kabalık, hayvanlık denen "şiddet", kadın yapınca "şaka" oluyor. Bu nasıl bir modernlik veya eşitlik içeren bir hayat anlayışı ise artık?

Almeda'nın bu davranışı çok çirkin ve işin kötüsü adada şu ana kadar kendi doğrularını sonuna kadar savunan Merve'de ona uymuş görünüyor ve canavarlaşan Almeda'da tuhaftır ki şu ana kadar kendini çok insancıl, sevecen, duyarlı ve iyi biri gösterirken birden gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu. Burada diğer bir konu ise, Anıl'ın çok saf ve acemi olması ile ilgili. Anıl baştan beri, ünlülere saygılı olmak adına çok mütevazı davrandı ve kedisini gereksiz yere çok zorladı bu konuda ve gelinen noktada "ezik" bir duruma düştü ki, Almeda ve Merve'de bundan faydalanarak tepesine böyle çıktılar. Oysa baştan beri kendisini diğer ünlülerle eşit birer yarışmacı olarak görebilecek kadar "olgun" ve "doğru" bir algıya sahip olsaydı, hem son yarışma kazanılırdı hemde adadan kimse gitmezdi ve kızlarda ona karşı bu şekilde haddi aşamaz ve düşmanlaşmazlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder