Survivor'a dair özel paylaşımlar

En çok ilgi çeken Survivor'a ait fotoğraflar, analizler, espiriler, müzikler, videolar, komik anlar... Her gün takip edin, bu keyfi kaçırmayın!

9 Nisan 2012 Pazartesi

Dünkü mücadele nefesleri kesti (Haftanın Değerlendirmesi)

Haftanın analizlerini yapmadan önce bir daha dünkü inanılmaz sıkı mücadeleyi izleyelim... Bu haftada izleyenler ekran karşısında bütün streslerini attı adete Survivor ile terapi olduk...

Dokunuzmazlık Oyunu :
Dünkü Süper Mücadele'nin geniş özeti

Ödül Oyunu :
Geniş Özet

Ardından gün boyunca haftanın değerlendirmesini yapacağız burada...

Haftanın Değerlendirmesi :
Bu haftaki iki yarışmada çok ilginç oldu çünkü iki oyunda da açık farkla geriye düşen takımlar büyük bir geri dönüş yaparak oyunu kazandılar. Ödül oyununda kaygan zeminde kızlar çok zorlanırken erkekler adete şow yaptılar fiziki becerileriyle. Ödül oyununda Ünlüler açık ara(3-0) öndeyken Gönüllüler'in pes etmemeyişi dikkat çekiciydi aynı şekilde tamamen güç ve kontrol ağırlıklı Dokunulmazlık oyununda ise Ünlüler 5-1 den süper bir geri dönüş yaptılar ve haftanın en kritik oyununu kazandılar aksi takdirde bir kişi elenecekti ve muhtemelen ismi yazılacak ilk kişi Merve'idi ve büyük ihtimalle o elenecekti çünkü SMS desteğinde Alp, Doğuş, Nihat, Topaloğlu ve Anıl Merve'yi açık ara yenecek hayran kitlesine sahipti acunn.com da da görüldüğü üzre.. Ve Merve elenince ünlülerde tek kız Almeda kalacaktıki buda Almeda'nın moral olarak çöküşü ve Ünlüler'in Gönüllüler'e karşı bir sonraki oyunları kaybedeceği manasına geliyordu. Yarışmaya gönülsüz başlayan Almeda belkide bu durumu sonradan farketti ve Gülen'le yarıştığı son maçta iyice asıldı ve oyunu kazandırarak aslında Merve'yi ve kendini kurtardı.

Oyunlarda dikkat çeken en önemli noktalar ise, kalıp ve fizik olarak önde görülen Nihat'ın Cevher'e ve Doğuş'un ise Hayim'e, Almeda'nın ise Begüm'e yenilmesiydi ki; bunları kimse tahmin etmiyordu. Ama tekrar görüldüki Nihat'ın tek rakibi Hasan değil, ayrıca Cevher olmuş durumda ve bu anlamda Nihat'ı işi daha zor. Bir an önce Nihat'ın Doğuş'u Cevher'e karşı hazırlaması gerekir. Ayrıca TOPALOĞLU'nun sözlerini dinleyip eksiklerini tamamlamaya ve oyunları okumaya çalışmaları gerekir. Gönüllüler'de ise ada koşullarında en dinç görünen yarışmacıda Cevher şuan . Yarışmalarda Serhat'ın genel olarak çok zayıf kalması ve Hayim'in öne çıkması öne çıkan bazı gelişmelerdi. Suskun Hayim giderek kendini her yönden göstermeye başladı.

Elemeye gelince, Gönüllüler Gülen'i yazdı gene ama hata yapıyorlar çünkü; sağlık sorunlarıda yaşayan ve giderek ada şartlarına karşı kendini bırakan Şansın'dan bundan sonra verim alamazlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder