Survivor'a dair özel paylaşımlar

En çok ilgi çeken Survivor'a ait fotoğraflar, analizler, espiriler, müzikler, videolar, komik anlar... Her gün takip edin, bu keyfi kaçırmayın!

6 Nisan 2012 Cuma

Survivor haftaiçi ada videoları yetersiz değil mi?


Survivor'dan sadece yarışma günleri olan 3 gün yeterli düzeyde ada görüntüleri izleyebiliyoruz, hafta içi nerdeyse video yok gibi. acunn.com da yayınlanan videolar 10 dakikayı geçmiyor hatta son günlerde 1 er 4 er dakikalık videolar yayınlanıyor. İki takım hafta içi sürekli dedikodu mu yapıyor ki yeterli video çekimi yapılmıyor.

Bence Acun hafta sonu için hazırlanan ekip dışında hafta içi içinde 3-4 kişilik bir ekip oluşturmalı ve bu iki kişi amatör çekimler yapmalı ve acunn.com da daha çok video olmalı. Eğer adadan günlük siteye video yüklemek (upload) çok sorunsa anlarız, yok değilse bu videolar çok yetersiz kalıyor bu haliyle ve ada şartlarınıda takımların yarışma hazırlıklarını yansıtmıyor. Eğer sitenin kapasitesi yetmiyorsa da, videolar youtube atılıp orada listelenmeden gene youtube videoları siteye gömülü olarak da eklenebilir. Bu bu web tasarımcıları hayli yapabilirler.

Aslında tam BBG evi olması gereken yarışma bu. Odun kesmek taşımaktan-ateş yakmağa elbise ve bulaşık yıkamaya kadar çok daha detaylı videolar olmalı. Zaten ada hayatının amacıda bu... Şu halde ada hayatını hiç yansıtamıyor Acun Medya... survivorgunlugu.blogspot.com blogu ziyaretçisi arkadaşlar lütfen sizde acunn.com da (örneğin linkteki bu videonun altına) bu taleplerinizi ileten yorumlar yazın bu istekler Acun Medya'ya iletilsin böylece...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder